Administratiekantoor waarbij persoonlijk en betrokken begeleiding nog telt. Wij beperken ons niet tot geautomatiseerde gegevensverwerking. Juist die persoonlijke aandacht en samenwerking geeft de meerwaarde waar u behoefte aan heeft.Over MijnBedrijfsPunt

MijnBedrijfsPunt

Laten wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn een klein kantoor gericht op persoonlijke benadering.

Boekhouding

MBP-administraties

Volledig uitbesteden
Gedeeltelijk uitbesteden
Tijdige informatie
Jaarekening
Bij u op kantoor ...
Belastingen

MBP-Fiscaal

Omzetbelasting
Loonbelasting
Vennootschapsbelasting
Inkomstenbelasting
Advies en fiscale planning
Personeel en salaris

MBP-salaris

Arbeidscontracten
Salarisberekeningen
Loonbelasting, pensioen e.d.
Loondossier(s) online
Advies en vraagbaak
Zelfstandige zonder personeel

MBP-Starters en ZZP

Wilt u ondernemer worden of bent u ZZP-er? Ook hier kunnen wij u bijstaan.
Gratis software ondernemers

MBP-Tools

Geen investering nodig. Doordacht scala aan online-mogelijkheden voor een optimale samenwerking.

Specialist MKB

Administratiekantoor MijnBedrijfsPunt. Een in Waddinxveen gevestigd administratiekantoor voor het MKB. Hoewel in Waddinxveen gevesigd zijn wij sterk georienteerd op de regio Haaglanden. Onze persoonlijke dienstverlening als administratiekantoor wordt effectief in combinatie met onze softwarematige hulpmiddelen. Ook voor MKB ondernemers is het mogelijk maandelijks inzicht te hebben in de fiscale positie en de ontwikkelingen van het bedrijf.

Onze softwarematige hulpmiddelen maakt de locatie eigenlijk onbelangrijk. Waar u ook bent kunt u altijd uw gegevens raadplegen. Ook zijn alle modules en rapportages Engelstalig beschikbaar.


Verzorgd door Administratiekantoor MijnBedrijfsPuntFinanciele administratie
Personeelsadminstratie
Salarisadministratie
Financiele planning
Fiscale planning
Belastingaangiften
Ondernemersplan
Financieringsaanvraag
Startersbegeleiding
Digitaal archief
Advies en informatief
Volledige inrichting van uw administratie.

Tijdige informatie

Ruim 25 jaar ervaring in begeleiding en dienstverlening voor het MKB.
U kunt uw hele administratie uitbesteden, of samen zoeken naar een voor u op maat ingerichte manier van werkverdeling.

Samenwerking maakt sterk

Wij willen als uw eigen boekhouder met u samenwerken. Dit gaat verder dan 'het op afstand' berekenen en samenstellen van overzichten en loonstroken. Boekhouden is meer dan een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting.
Ook voor MKB ondernemers is het mogelijk tijdige informatie te hebben.
Wilt u advies als starter of als ZZP-er ? Wenst u ondersteuning voor een specifieke onderdeel? Wilt u uw volledige boekhouding uitbesteden? Het vinden van gepast maatwerk is onze specialiteit.

Fiscale advies
Fiscale planning
Aangifte omzetbelasting
Aangifte loonbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
Schatting inkomstenbelasting
Bijdrage zorgverzekering
Toeslagen

personeel en salarisadministratie

Betrokken

Bewust kiezen wij ervoor onze administratieve diensten, inclusief softwarematige hulpmiddelen, aan te bieden tegen een vast bedrag per maand.
Alsof u uw eigen boekhouder in dienst neemt.

Deze manier van werken geeft u zekerheid en dwingt ons uw adminsitratie zo effectief mogelijk in te richten. Alleen dan kunnen wij ons doel, het zijn van uw financieel adviseur en vraagbaak, realiseren.

Uiteraard staat of valt het uiteindelijk met het onderling vertrouwen, maar zowel onze filosofie, ons team en methode van werken dragen bij aan een betrokken benadering van u en uw onderneming. Niet uurtje - factuurtje, maar een goede administratieve aanvulling op uw creativiteit als ondernemer is de uitdaging.

Onze dienstverlening is gebaseerd op een meer dan 30-jarige ervaring. De persoonlijke benadering is hierbij altijd het speerpunt geweest. Daarnaast volgen wij continu de technische mogelijkheden voor een zo effectief mogelijke samenwerking en informatievoorziening. Ten onrechte denken MKB ondernemers vaak dat goede begeleiding kostbaar is. Uiteraard willen met u bespreken welke begeleiding voor u de beste meerwaarde heeft. Dit tegen vaste prijsafspraken. Alsof u uw eigen boekhouder in loondienst neemt.

Misschien wil u meer zelf doen. Dit vinden wij geen probleem, integendeel. Het is ook voor ons een uitdaging de werkzaamheden zodanig te verdelen dat de kwaliteit van uw administratie goed is en onze taken meer gericht zijn op de controlerende en adviserende taak die uiteindelijk voor u de meest toegevoegde waarde heeft.